Aisea e avea ai se Container House ma Fofo Atoatoa i Lou Fa'alavelave Fale

Folasaga- O le a le Containers?

O koneteina ose auala lauiloa e fau ai ma fa'ameafale fale.O lo'o fa'apipi'iina, iunite fa'apitoa e mafai ona fa'aputu fa'atasi e fausia ai fale. O le ta'uta'ua o fale koneteina o lo'o fa'atupula'ia i nai tausaga ua tuana'i ona o le umi, fa'amaonia o le tau, ma taugofie le fausiaina.

O pusa o se ituaiga ofale modulare mafai ona fa'aoga mo fale po'o fa'atau pisinisi.E faia i latou mai le u'amea umi, lea e avea ai i latou ma se filifiliga sili ona lelei mo fale.O se fale pusa o se auala taugofie ma gafatia e ola ai.E maua ai le tau maualalo i le fale masani, ae o loʻo tuʻuina atu pea se nofoaga nofo lelei ma mea lelei uma o se fale masani.

Weifang-Henglida-Steel-Structure-Co-Ltd- (6) - 副本 - 副本

O a Faamanuiaga o le Fausiaina o se Fale Container?

O aoga o le fausiaina afale koneteinae le gata.O le tau o mea e maualalo, o le faʻagasologa o le fausiaina e faigofie, ma e mafai ona fausia i se taimi puupuu.E mafai ona fausia se fale koneteina i totonu o le lua vaiaso ma na'o le toatasi le tagata i luga ole nofoaga i soo se taimi.O lona uiga e te le manaʻomia le faʻafaigaluegaina o ni tagata faigaluega taugata ma e mafai ona e sefe tupe i le faʻafaigaluegaina o konekarate.E toʻatele tagata e filifili e fau a latou lava pusa fale aua o se auala taugofie e ola ai e le manaʻomia ai se avanoa tele poʻo se fanua.

O fale pusa na muai fuafuaina e fa'aoga e fai ma fale le tumau i sone o taua ma tolauapiga a tagata sulufa'i.Ae o nei aso, ua latou maua lo latou ala i le tulaga masani ma le tele o tagata ua iloa le aoga o le fausiaina o se fale pusa.

Weifang-Henglida-Steel-Structure-Co-Ltd- (13) - 副本 - 副本 (1)

Aisea e tatau ai ona e mafaufau e faʻaaoga fale pusa?

O le maketi o fale container e aofia ai le fa'atauina o fale na fa'aaogainauta uta.O fale gaosi oloa e fa'aogaina pusa fela'ua'i e fausia ai fale mautu ma taugofie.

O fale nei e fa'aigoaina o fale fa'alelei i le si'osi'omaga ona o nei fale e gaosia mai pusa fa'aoga, e fa'aitiitia ai le fa'aogaina o u'amea.

O fa'afitauli fa'aletonu avanoa ma mafua ai le si'itia o tau o fale i le tele o 'a'ai tetele i le salafa o le lalolagi o lo'o fa'atupuina ai le tuputupu a'e o le maketi o fale pusa. fale, o lea e sefe ai le avanoa.

E tusa ai ma Discover containers, o taimi uma e toe faʻaaogaina ai se pusa 40-futu ma toe faʻaaogaina e fausia ai se fale e lata i le 3500 kilokalama o le uamea e mafai ona toe faʻaaogaina, semanu e faʻafefeteina i lalo. fa'atonuga e maua ai se olaga taugofie, aua e taugofie fale pusa pe a fa'atusatusa i fale masani.

https://www.lidaprefabhouse.com/contact-us/


Taimi meli: Tes-16-2022