Le Ta'iala Atoa i Ofisa o Container

Aisea e tatau ai ona e fa'aogaina se Ofisa o Container

O le faʻaogaina o pusa i totonu o le ofisa o loʻo maua le lauiloa i nai tausaga talu ai.O le fa'asologa o lo'o i ai le tele o fa'amanuiaga ma e le gata i le na'o le tasi pisinisi.

Ofisa o koneteinaose faiga fou i le mamanu fale faigaluega.O latou o se auala sili e fausia ai se siosiomaga faʻaonaponei, tatala ma galulue faʻatasi.

O faʻamanuiaga o ofisa container e aofia ai:

- taugofie nai lo avanoa ofisa masani

- faigofie e customize

- e mafai ona fesiitai solo

- e mafai ona faʻaaogaina mo le tele o faʻamoemoega eseese

Weifang-Henglida-Steel-Structure-Co-Ltd- (13) - 副本 - 副本

Le lelei ma le le lelei o le faʻaaogaina o le Ofisa o Container

O ofisa o koneteina e le o se manatu fou.Ua leva ona iai i latou.Ae talu ai nei, ua avea ma masani mo amataga ma pisinisi laiti.

Le lelei o le faʻaaogaina afausiaina o pusae taugofie ma e mafai ona sefe tupe i tau faufale i se taimi umi.E ofoina atu foi se avanoa e galue ai i se siosiomaga e itiiti ni faʻalavelave e pei o le malamalama masani poʻo vaaiga.O le le lelei o le faʻaaogaina o se koneteina ofisa e le umi tele ma e mafai ona faigata ona faʻapipiʻiina ona o le utiuti o le avanoa ma le mamanu filifiliga.

Weifang-Henglida-Steel-Structure-Co-Ltd- (3) - 副本

Tulaga Su'esu'ega e Uiga i le Fa'aoga Manuia o se Avanoa Ofisa o Koneteina

A ofisa koneteinaavanoa o se potu faigaluega feaveaʻi, faʻapitoa, ma faʻalauteleina e mafai ona faʻapipiʻi vave i se mataupu o aso.O lenei ituaiga avanoa ofisa o le fofo sili lea mo amataga ma pisinisi laiti e manaʻomia le vave faʻalauteleina o latou 'au.

O fa'aoga masani mo ofisa o container e mo kamupani o lo'o mana'omia fa'anatinati se avanoa faigaluega, e pei o i latou o lo'o i le va o fale pe fa'ato'a si'i atu i nofoaga fou.E aoga foi pe a iai se manaʻoga le tumau mo le tele o avanoa.

E tele tulaga fa'amanuiaina o su'esu'ega e uiga i le fa'aogaina lelei o ofisa o container, e aofia ai ma le tala manuia o le poloketi "Office In A Box" a Virgin Media lea na latou amata i tua i le 2011.

O su'esu'ega o lo'o mulimuli mai o le a su'esu'eina ai le fa'aogaina lelei o le avanoa o le ofisa pusa i totonu o pisinisi eseese.

O le su'esu'ega muamua e fa'atatau i se kamupani na mana'o e fa'atupu se avanoa fetu'utu'una'i ofisa mo a latou tagata faigaluega.Na latou mananaʻo ia mafai ona vave suia o latou siosiomaga faigaluega ma maua le avanoa e maua ai se avanoa avanoa mo faʻatalanoaga manatu faʻapea foi ma ofisa tumaoti mo tagata o le 'au e manaʻomia le faʻalilolilo.Na latou iloa o se ofisa pusa oloa e fetaui lelei mo lenei mea aua e taugofie ma e mafai ona faigofie ona toe sii pe a manaʻomia se isi avanoa pe manaʻo e sui le faʻatulagaga.

O le su'esu'ega lona lua e fa'atatau i le auala na mafai ai e se tasi kamupani ona fa'asaoina tupe e ala i le fa'aogaina o containers e fai ma ofisa nai lo le lisiina o le fola atoa i totonu o se fale.Na maua e le kamupani e faapea o le faia o lenei mea, na latou faasaoina ai le averesi $5 miliona tala i le tausaga i luga o lisi, mea aoga, ma isi tau e fesootai ma le faafoeina o se fale ofisa.

1-1 (1)

 


Taimi meli: Tes-29-2022