fausaga uamea fale prefabricated, koneteina fale poloketi o le iunivesite faatoaga a Nanjing

fausaga uamea fale prefabricated, koneteina fale poloketi o le iunivesite faatoaga a Nanjing

O le Lida Group ose ta'uta'ua gaosi oloa i Saina mo fale le tumau tolauapi ma fale fa'atosina ma fale koneteina.
I aso nei, sei o tatou asiasi atu i le fausaga uʻamea prefab fale ma koneteina fale poloketi o le lotoa fou a Nanjing Faatoaga Iunivesite i Jiangbei Itumalo Fou, lea ua faakonekarate e Lida Group:

05

Muamua, Poloketi Folasaga

Nanjing Agricultural University (NAU) o se iunivesite autu a le atunuu i lalo o le pulega tuusao a le Matagaluega o Aoga a le Malo o Saina.Ua lisiina i le lalolagi muamua-vasega faufale iunivesete, faʻapea foʻi ma le faʻavae fou mo aʻoaʻoga maualuga o Project 211 ma Project 985.
O le lotoa fou o le Iunivesite Faatoaga a Nanjing i Jiangbei New District e aofia ai se vaega o le 2,524 mu ma faʻaaogaina le auala fau o le "fuafuaina tasi ma le faʻatinoina i laasaga".
Lida Group e tuʻuina atu fale le tumau e pei o fale laupapa ma fale pusa mo le poloketi, lea e maua ai se faʻavae mautu mo le atinaʻeina lelei o le poloketi.

01 06

Lona lua, alualu i luma o le poloketi

O le poloketi a le Lida Group o loʻo i Jiangpu Street, Pukou District, Nanjing.Na amata le fausiaina ia Tesema 2020, ma maua ai le silia ma le 10,000 sikuea mita o fale Prefab ma sili atu ma le 500 seti o fale pusa.Ona o le faʻamaʻi, o le fausiaina o le poloketi na afaina i se tulaga patino.O le vaega na tali atu ma le malosi i le faʻamalosia o Jiangbei New Area O le faiga faʻavae o le puipuia ma le puleaina o le faʻamaʻi ma le atinaʻeina o le tamaoaiga i le taimi lava e tasi e faʻamautinoa ai le alualu i luma ma le lelei o le poloketi aʻo faia ni puipuiga i nofoaga faufale ma faleoloa.

I lalo o le galulue soosootauau a le falegaosimea ma paaga i luga o le nofoaga faufale, o se 10,000-sikuea-mita fale faufale ma se ofisa vaʻaia lelei ma toniga na tulaʻi mai le eleele.O le maualuga o le puipui puipui tioata, le sili ona lelei le faʻaogaina o tekonolosi, ma le gaosiga atoatoa, felauaiga ma le faʻapipiʻiina o le Lida Group o kata pisinisi.

02 03

Lona tolu, e uiga ia Lida
Lida Group na faʻatūina i le 1993, e avea o se tagata gaosi faʻapolofesa ma faʻatau atu oloa lea e popole i le mamanu, gaosiga, faʻapipiʻiina ma le maketiina o le fausiaina o inisinia.
 
Lida Group ua ausia le ISO9001, ISO14001, ISO45001, EU CE certification (EN1090) ma pasia SGS, TUV ma BV asiasiga.Ua maua e le Lida Group le Vasega Lua Fa'ailoga o le Fa'akonekarate Faufale Fa'apolofesa Fa'apolofesa ma Fa'ailoga Fa'akonekarate Lautele o le Inisinia Faufale.
O le Lida Group o le kamupani fa'apitoa lea e tu'uina atu le togalauapiga a le UN ma le fa'asoa fa'atasi o le China State Construction, China Railway, China Communications ma isi kamupani tetele fa'akonekarate i totonu ma fafo.E oʻo mai i le taimi nei, o galuega faʻainisinia a Lida ua salalau atu i 145 atunuu ma itulagi i le lalolagi.
O le Lida Group o se tasi o kamupani fa'ainisinia fau fale sili ona malosi i Saina.Lida Group ua avea ma sui o le tele o faʻalapotopotoga e pei o le China Steel Structure Association, Saina Fono mo le Faʻalauiloaina o Fefaʻatauaʻiga Faʻava-o-malo ma Saina Building Metal Structure Association ma isi.
  
O oloa autu a le Lida Group o loʻo i ai le tele o le togalauapi o tagata faigaluega, fale fausaga uʻamea, LGS Villa, Container house, Prefab house ma isi fale tuʻufaʻatasia.
Matou te tuuto atu i le fausiaina o se faʻavae auaunaga e tasi mo le tuʻufaʻatasia o fausaga, faʻatasi ai ma le misiona o le fatuina o se nofoaga fou e sili atu ona sologa lelei mo tagata soifua.Faʻatasi ai ma tekonolosi gaosiga faʻapitoa, tulaga maualuga o oloa, faʻasologa o oloa atoatoa, faʻatauga sili ona lelei ma 'auʻaunaga faʻapitoa, matou te tuuto atu i Faʻatau i le fale ma fafo e tuʻuina atu le tele o auaunaga.

04


Taimi meli: Aukuso-30-2021