Qingdao-SCO fa'ata'ita'iga Eria Ruyi Lake Poloketi lavelave pisinisi

O le poloketi o loʻo i totonu o le vaega autu o le SCO Demonstration Zone i Jiaozhou, Qingdao (i saute o Changjiang Road, sasaʻe o Zhongjiao Avenue, ma matu o Ruyi Lake).Ruyi Lake Commercial Complex poloketi o le poloketi autu o le faʻatinoina o le SCO Demonstration Zone i le 2022.

 信图片_20220324141548

O le poloketi o loʻo faʻatinoina e le China Construction Eighth Bureau Development and Construction Co., Ltd., faʻatasi ai ma le fausiaina o le tusa ma le 150,000 sikuea mita.O le a faʻamaonia ai le tauaveina ma le faʻaalia o galuega a le vaega autu o le SCO Demonstration Zone.O le vaega fa'aaliga mo fefa'ataua'iga ma felagolagoma'i i vaega eseese i le va o le SCO fa'apipi'i atoatoa "elemene SCO", fa'aalia uiga o le SCO i le lotoifale o le tamaoaiga ma fefa'ataua'iga felagolagoma'i, ma fausia se fa'alavelave fa'apisinisi fa'atasi fa'aaliga, konafesi, mea na tutupu, pisinisi ma isi fa'atulagaga.

信图片_20220324141614

I le lumanaʻi, o le a taulaʻi atu i le faʻalauteleina o le aʻafiaga o le talimaloina o konafesi, faʻaleleia atili le faʻaogaina o galuega i le taulaga, auaunaga ma le lelei o le nofoaga faʻataʻitaʻiga, taʻitaʻia le taʻitaʻia, faatosina atili SCO punaoa ma galuega autu e faʻapotopoto i le nofoaga faʻataʻitaʻiga, avea ma se fe'avea'i fa'atino ma se va'aiga fa'ava-o-malo, ma fa'alautele atili le vaega fa'ata'ita'iga.

O le aʻafiaga ma le faʻatauvaʻa o le sone o le a fesoasoani i le faʻataʻitaʻiga sone e fausia ai se tulaga fou mo le galulue faʻavaomalo i luga o le "Belt and Road".

 信图片_20220324141630

   Lida Vaegae nafa ma le fausiaina o le poloketi, e aofia ai ofisa o le aufaigaluega, fale moe, faleaiga ma isi nofoaga e nonofo ai e tusa ma le 15,000 ㎡.

Igoa o le Poloketi: Ruyi Lake Complex Project of Qingdao SCO Demonstration Zone

Igoa Tagata Fa'atau: China Construction Eighth Engineering Bureau

Tulaga Poloketi: aai o Qingdao

Oloa:Fale pusa pusa mafolafola, fale faufale  

Avanoa: 15,000 sikuea mita

 fa'ailoitusi_20220324141623

E uiga ia Lida

Lida Group na faʻatūina i le 1993, o se tagata gaosi faʻapolofesa ma faʻatau atu oloa lea e popole i le mamanu, gaosiga, faʻapipiʻi, ma le maketiina o le fausiaina o inisinia.

Lida Group ua ausia ISO9001, ISO14001, ISO45001, EU CE certification (EN1090) ma pasia SGS, TUV, ma BV asiasiga.Ua maua e le Lida Group le Vasega Lua Fa'ailoga o le Fa'akonekarate Faufale Fa'apolofesa Fa'apolofesa ma Fa'ailoga Fa'akonekarate Lautele o le Inisinia Faufale.

 

O le Lida Group o se tasi o kamupani fa'ainisinia fau fale sili ona malosi i Saina.Lida Group ua avea ma sui o le tele o mafutaga e pei o le China Steel Structure Association, Saina Fono mo le Faalauiloaina o Fefaatauaiga Faava o Malo ma Saina Building Metal Structure Association, ma isi.

 

O oloa autu a le Lida Group o loʻo i ai se tele-teletolauapiga faigaluega,Fale fausaga uamea, LGS Villa,Fale koneteina, Fale fa'atosina, ma isi fale fa'atasi.Seia oo mai i le taimi nei, ua auina atu a tatou oloa i le silia ma le 145 atunuu ma itulagi.

mmexport1625706991390


Taimi meli: Mati-28-2022