Na asiasi atu le Malo o Meleisia i le Lida Group i le 2017

Mati 28th 2017, LIDA GROUP / WEIFANG HENGLIDA STEEL STRUCTURE CO., LTD amata se tausaga sili mo le faʻafeiloaia o le tuʻuina atu o le pule a Sarawak mai Malaysia.O sui o le tu'uina atu e maua le va'aiga tu'ufa'atasia ma le fa'aaloalo i tekinolosi a le LIDA ma le tulaga lelei o oloa ma le galulue fa'atasi a le kamupani i le va o atunu'u e lua.E taua tele foi le asia o le malo i le lotoifale, ma fai mai o le asiasiga na matua faaosofia ai le tamaoaiga ma fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga, ina ia ausia le galulue faʻatasi.

01

O sui o le aumalaga mai Sarawak Malaysia e aofia ai: Minisita Lagolago o le Urbanization ma le Minisita Lagolago o Atinae Eseese YB Datuk Haji Talib bin Zulpilip, Minisita Lagolago o Fale ma le Minisita Lagolago o Atinae Agafesootai YB Datuk Haji Abdul Karim bin Rahman Hamzah, Taitaifono o SHEDA Dr. Wei , Kuching North City Hall Mayor Datuk Haj Abang Abdul Wahap bin Haji Abang Julai ma le Taitaifono, sui o le Komiti Faatonu, Ofisa Sinia mai le malo o Sarawak.

Na asiasi muamua le sui i le LIDA GROUP tu'ufa'atasiga o fale uamea mama, o le poloketi o le fausiaina o fale fa'ato'aga fale Saina.O sui o le tu'uina atu e fesili mo fa'amatalaga o fa'amatalaga talafeagai o le poloketi, fa'amemelo i totonu o le fale, ma fa'aauau le su'ega faigofie i le fa'amama leo, tu'uina atu se iloiloga maualuga i le LIDA GROUP modular system.

02
Ina ua maeʻa lena, na asiasi atu le aumalaga i le fale gaosimea, ma matamata i le laina otometi o le gaosiga o le uamea malamalama, laina gaosiga o faleteuoloa, laina gaosiga o pusa ma laina gaosiga o le laulau, na matua talisapaia e le faʻatonuga le lelei o le gaosiga o masini faʻapea foʻi ma le faʻaogaina o masini komepiuta, ma pu'e se ata fa'atasi pe a uma le asiasiga.

I le sauniga faʻafeiloaʻi, Ziwen Mu, le Taitaifono o le LIDA GROUP, na faʻafeiloaʻi faʻafeiloaʻi i le aumalaga a Meleisia ma talitonu "Faatasi ai ma le tausiga ma le lagolago a le malo o Sarawak ma le matagaluega o fale, o le a galulue le LIDA ma paaga a le Real Estate Development Association. i Sarawak e faʻalauteleina faʻatasi le atinaʻeina o fanua atoa i Sarawak ma Malaysia".

O Mr.Ding ma Mr.Zhao na faia se saunoaga faafeiloai, e fai ma sui o le malo i le lotoifale e faafeiloaia le o mai o le aumalaga a Meleisia.

Mulimuli ane, na saunoa ai le Minisita Lagolago o le Urbanization ma le Minisita Lagolago o Atinae Eseese, YB Datuk Haji Talib bin Zulpilip.Na ia fai mai: O le LIDA GROUP o loʻo i ai le tele o poto masani i mamanu, suʻesuʻega, gaosiga faʻapea ma konekarate, lea e lelei mo le maketi a Malaysia.Na ia talitonu o le a manuia le galulue faatasi.

03

"WEIFANG HENGLIDA Steel Structure Co. Ltd. ua maua ai se uʻamea sili ona maualuga, mama mama e faia i le faʻapipiʻiina ma le faʻaogaina o fale faʻapitoa e mafai ona faʻavavevaveina le faʻagasologa o le fausiaina, faʻaleleia le lelei, faʻaitiitia le otaota punaoa ma le tau i luga o le aufaigaluega", o le tala lea. Dr. Wei, Taitaifono o le SHEDA, o ia foi na saunoa maualuga e uiga i le prefab ma modular fausaga faiga e le gata e mafai ona saofagā i le tele-fua fau fale, ae faapea foi o se tekinolosi e lagolago ai le fausiaina o ona po nei o villas ma faaaogaina i fale faapitoa "na ia foi. valaaulia Mr. Mu e asiasi i Sarawak.

04

I le vaega o le faalauiloaina o oloa, Qingchun Wang, Sui Peresetene o le LIDA GROUP, na faailoa auiliili atu le talafaasolopito o le atinae ma le tele o oloa auina atu i fafo o le LIDA Group."E oʻo mai i le 2016, o galuega a le LIDA sa i totonu o 132 atunuu ma itulagi i le lalolagi ma galulue vavalalata ma le tele o kamupani, e pei o China Construction Group, China Railway, Sinopec, Italia's Salini Group, British Group, Saudi Arabia Bin Laden Group. ma isi, " Mr. Wang tuʻuina atu "LIDA Group fale fale ma tuʻufaʻatasia fofo fale", faʻapea foʻi ma le lumanaʻi o le atinaʻeina o oloa.

05

I le faaiuga, Qingdao LIDA GROUP / WEIFANG HENGLIDA Steel Structure Co. Ltd. ulu atu i le galulue faatasi ma sui o le SHEDA Kuching Paranesi o kamupani e fa faatasi ai ma le molimau a le malo i le lotoifale ma le malo Malaysian Sarawak, ma o latou uiga galulue faatasi e maualuga le lotogatasi.

O le asiasiga o se tali malosi foi lea i Sarawak i Meleisia, ma na faia e le aufaasālalau i le lotoifale le tele o lipoti e uiga i le asiasiga, ma talitonu o le asiasiga i Saina o le a faataatia ai se faavae mautu mo fefaatauaiga i le va o atunuu e lua.

06


Taimi meli: Aukuso-30-2021