LIDA Group Birthday Party ia Aokuso

I le avea ai ma taʻitaʻi o fale koneteina ma fale faʻapipiʻi, na faʻafeiloaʻi ai e le Lida Group le aso fanau o tagata faigaluega o le laumua i le latou pisi i le aso 5 o Aokuso.
E 8 fetu o le aso fanau i lenei masina, mai le matagaluega o pisinisi i fafo, matagaluega o pulega o atina’e, matagaluega o pisinisi i totonu o le atunuu ma isi matagaluega a le ofisa autu.

04

Na saunia faalilolilo e le au faigaluega mai le matagaluega o pulega faʻapisinisi kata aso fanau mo fetu o aso fanau
Na oka muamua le keke
Sauni ni mea'ai eseese, meainu, fualaau 'aina
Sa ou saunia foi se meaalofa o le aso fanau
A'o fa'amanuia uma fetu aso fanau ia manuia lou aso fanau
Ou te faafetai atu foi i au paaga i le matagaluega o pulega autasi mo lo latou tuuto le leoa

01 05 06 07

Faatatau ia tatou

Lida Group na faʻatūina i le 1993, e avea o se tagata gaosi faʻapolofesa ma faʻatau atu oloa lea e popole i le mamanu, gaosiga, faʻapipiʻiina ma le maketiina o le fausiaina o inisinia.

Lida Group ua ausia le ISO9001, ISO14001, ISO45001, EU CE certification (EN1090) ma pasia SGS, TUV ma BV asiasiga.Ua maua e le Lida Group le Vasega Lua Fa'ailoga o le Fa'akonekarate Faufale Fa'apolofesa Fa'apolofesa ma Fa'ailoga Fa'akonekarate Lautele o le Inisinia Faufale.

O le Lida Group o se tasi o kamupani fa'ainisinia fau fale sili ona malosi i Saina.Lida Group ua avea ma sui o le tele o faʻalapotopotoga e pei o le China Steel Structure Association, Saina Fono mo le Faʻalauiloaina o Fefaʻatauaʻiga Faʻava-o-malo ma Saina Building Metal Structure Association ma isi.

02

I le 2017, na tuʻuina atu ai le Lida Group le Faʻaaliga Faʻavae o le Maota Fono i le Itumalo o Shandong.I le toe fausia o Sichuan ina ua mavae le 5.12 mafuie, na viia le Lida Group o se atinaʻe alualu i luma ona o lona sao mataʻina.

O oloa autu a le Lida Group o loʻo i ai le tele o le togalauapi o tagata faigaluega, fale fausaga uʻamea, LGS Villa, Container house, Prefab house ma isi fale tuʻufaʻatasia.

Lida Group ua tuuto atu i le fausiaina o se tulaga e tasi le taofi auaunaga mo fale tuʻufaʻatasia.E mafai e le Lida Group ona tuʻuina atu ni fofo tasi-taofi mo tagata faʻatau i totonu o le atunuʻu ma fafo i vaega e iva, e aofia ai le fausiaina o tolauapiga tuʻufaʻatasia, fale gaosi oloa, fausiaina o le va o tagata, fausiaina o aseta, gaosiga o tagata faigaluega, auaunaga faʻapitoa, pulega o meatotino, mea fau fale ma meafaigaluega faufale, polokalame ma auaunaga mamanu.

Lida, Fa'atupu atili fa'amaopoopo avanoa ola fou.

03


Taimi meli: Aukuso-30-2021