Saina Auro Supplier mo Saina Tuufaatasi Container Fale Prefab Beach Container House

PHOENIX - Kovana Doug Ducey faʻalauiloa i le aso nei o Lisa Graham Keegan, o se tasi o taʻitaʻi aʻoaʻoga sili ona faʻaaloalogia i Arizona, o le a taʻitaʻia AZ OnTrack Summer Camp, o se polokalame ua fuafuaina e foia ai le faʻafitauli o le aʻoaʻoina o loʻo tupu.
Na faalauiloa foi e le alii kovana talosaga mai aoga ma paaga a le atunuu mo le tatalaina o tolauapiga i le Aso Gafua.
“O le a fesoasoani le AZ OnTrack Summer Camp i le ma fanau ia ausia o latou gafatia atoatoa, ma o le i ai o ni paionia faaleaoaoga e pei o Lisa Graham Keegan o le a fesoasoani e faataunuu ai lena mea,” o le tala lea a Kovana Ducey.” E ma te manao ma Lisa ia iloa e le ma fanau uma e le na o le taumafanafana lenei. aoga.O le tolauapiga lenei ma se faamoemoega.O le a iai ni gaoioiga, taaloga, aʻoaʻoga a tupulaga ma isi mea.”
O le AZ OnTrack na te tuʻuina atu lana folafolaga a le setete o Ianuari e faʻaauau tamaiti aʻoga i le saoasaoa, faamanatu ia i latou le fiafia ma le mautinoa o le aʻoaʻoina, ma toe faʻamalosia faiaoga ma tamaiti aoga.
Lisa Graham Keegan sa avea ma Faatonu o Aoga a le Malo mai le 1995 i le 2001 ma o se sui o le Arizona House of Representatives mai le 1991 i le 1995. I tulaga uma e lua, o ia o se fautua malosi mo le tulaga maualuga o aʻoaʻoga i Arizona ma o se siamupini o filifiliga aʻoga.
I le avea ai ma peresitene o le AZ OnTrack, o le a avea o ia ma taʻimua mo se polokalame tolauapiga e valu vaiaso o le taumafanafana e maua ai e tamaiti aoga se siosiomaga lelei, fou ina ia mafai ai ona latou puʻeina.
“E le o le taimi lenei e taofia ai a tatou fanau mai le aoga mo vaiaso po o masina,” o le tala lea a Graham Keegan.Matou te iloa uma le taua tele o le aoga lelei, o se tolauapiga tele a le autalavou ma le matagofie o a matou fanau faatasi.O lenei tau mafanafana ua toe ofo atu Mo lena, ou te faafetai tele i le Kovana ona o le mautinoa ua maua e fanau e sili ona le tagolima ia avanoa.”
Graham Keegan 的成就不言而喻。 I le avea ai ma pule sili o aoaoga lautele, sa avea o ia ma sui o le Fab Five lauiloa – o le taimi muamua lea na filifilia ai tamaitai i tulaga taitai uma o le setete i le talafaasolopito o Amerika.
I le Arizona House, sa ia taʻitaʻia le komiti o aʻoaʻoga aʻo leʻi filifilia e avea ma pule sili o le setete.Sa galue foi o ia o se faufautua aʻoaʻoga ia John McCain i le taimi o lana tauvaga a le peresetene.
“O lenei tolauapiga o le taumafanafana o se tasi lea o mea e sili ona ou faamuamua, ma ou te manaʻo ia mautinoa tatou te saʻo.O le mea lena ua ou fiafia ai ona o Lisa Graham Keegan o loo taitaia lenei taumafaiga,” o le tala lea a Kovana Ducey.O le matou setete o se taʻitaʻi o le atunuʻu i aʻoaʻoga e faʻatatau i tamaiti aʻoga ona o au taumafaiga."
O aʻoga ma faʻalapotopotoga faʻalapotopotoga o le a faʻafeiloaʻi nofoaga o tolauapiga i le salafa o le setete, e ofoina atu i aiga uma le avanoa e maua ai a latou fanau i le taimi o le tautoulu.
I nai vaiaso a sau, o le a mafai e aiga ona lesitala a latou fanau e ala i le nofoaga o le tolauapiga o la latou filifiliga mo le nofoaga o tolauapiga o le taumafanafana e sili ona fetaui ma manaoga o a latou tama.
Arisona o le a tuʻuina atu avanoa faʻapitoa mo le atinaʻeina o tomai faʻapitoa mo faiaoga ma faiaoga o loʻo auai, faʻamanuiaina lo latou tuuto i tamaiti a le setete.
“E le mafai ona faia lenei tolauapiga o le taumafanafana e aunoa ma le galulue malosi o matou faiaoga ma le aufaigaluega, o lea matou te mananao ia mautinoa latou te manuia foi,” o le tala lea a Kovana Ducey. tolauapiga.”
O le tele o tolauapiga o le a amata ia Iuni, ae o tagata talimalo taitasi e iai le fetuutuunai e faʻatulagaina, faʻatulagaina, felauaiga ma le tausiga o tamaiti e sili ona lelei le tautuaina o aiga faigaluega.
E $100 miliona e fa'aagaga e le Kovana e amata ai tolauapi i le taumafanafana ma tu'uina atu se tupe fa'aopoopo e fa'afetaui ai mana'oga.
Kovana Ducey ma Graham Keegan sa auai i le faasilasilaga o lenei aso ma taitai o le autalavou aoga, aoaoga ma nuu e lagolago ai le taumafaiga, e aofia ai le Pule Sili o Aoga a Maricopa County Steve Watson, Andy Price o le Grand Canyon Council Scouts, Christina Spicer ma teine ​​Mary Mitchell o Tama Sikauti – Arizona Cactus-Pine Council, Graciela Garcia Candia o Arizona Graduate Employment Center (JAG), Marcia Mintz ma Josh Stine o Tama ma Teine Kalapu o le Vanu, Julia Meyerson ma Dr. Roxanne Zamora o Vista Prep School.


Taimi meli: Mati-03-2022